Familien Kongestøl

May 9, 2017

 

 

 

19. juli 2016 var dagen jeg gikk høygravid rundt på sykehuset i Tønsberg og ventet på at lillegutt skulle komme. Mannen min og jeg bestemte oss for å gå i kafeteriaen på barselavdelingen for å få oss noe å spise. Og der, blant pustende mødre, nyfødte babyer og foreldre i lykkerus, satt Ellen Cathrine og Rune og så på Tour de France mens de ventet på at miste jenta deres skulle komme. Vi fant raskt tonen blant nervøs latter, litt pusting og samtalen rundt syklistene i Frankrike. Med noen timers mellomrom kom vår lille Isak og deres lille Cornelia. Snart ti måneder senere stråler de begge opp hver gang de møtes og vi mødrene krysser fingrene for at de om tyve år finner ut at de vil "leve lykkelig alle sine dager sammen".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

June 21, 2020

December 1, 2019

July 13, 2019

October 24, 2018

October 4, 2017

September 21, 2017

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2017 STINE PEDERSEN PHOTO